Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Omar Sy vender tilbage i ‘Lupin’ sæson 3: Se den første trailer

Omar Sy vender tilbage i ‘Lupin’ sæson 3: Se den første trailer

08/09/2023 | Flixfilm

Efter to års ventetid er det om få uger endelig tid til den længeventede premiere på ‘Lupin’ sæson 3 på Netflix.

Det fejrer streamingtjenesten med at offentliggøre første trailer til den franske spændingsserie, som kan ses nederst i artiklen.

I tredje sæson af ‘Lupin’ der debuterer den 5. oktober, lever hovedpersonen Assane (spillet af Omar Sy) i skjul, adskilt fra sin kone og søn, efter begivenhederne i de tidligere sæsoner.

Men da hans familie ender i en yderst farlig situation på grund af hans tidligere handlinger, tager Assane en drastisk beslutning: at vende tilbage til Paris og foreslå, at de forlader Frankrig for at starte et nyt liv et andet sted.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det viser sig at være langt mere kompliceret, da fortidens spøgelser pludselig dukker op og ændrer hans planer drastisk.

Der kom senest nye afsnit af ‘Lupin i sommeren 2021 og seriens fans har dermed ventet hvad der følges som uendeligt længe på de nye episoder.

Første sæson af ‘Lupin’ blev et kæmpe hit med mere end 70 millioner husstande, der så den i løbet af de første 28 dage efter dens lancering på Netflix tidligt i 2021. Serien blev ikke kun elsket af Netflix-medlemmerne, men også af anmeldere, der gav den positive anmeldelser.

LÆS OGSÅ:   David Beckham dribler ind på Netflix

Vores egen anmelder her på Flixfilm var også begejstret og tildelte ‘Lupin’ 5 stjerner og beskrev den som et charmerende bekendtskab. Du kan læse hele anmeldelsen her: Anmeldelse: ‘Lupin’ – sæson 1

Det bliver spændende at se om den nye sæson bliver en ligeså stor succes eller om luften er gået af ballonen efter alle disse år.

I hovedrollen som Assane ses den prisvindende skuespiller Omar Sy, der er bedst kendt for sin rolle i den internationale hitfilm ‘De urørlige’ (‘The Intouchables’).

Andre talentfulde skuespillere, der medvirker i serien, inkluderer Nicole Garcia (‘Who You Think I Am’), Clotilde Hesme (‘Chocolat’), Ludivine Sagnier (‘The New Pope’), Antoine Gouy (‘Budapest’) og Soufiane Guerrab (‘School Life’).

Se ‘Lupin‘ på Netflix Danmark. Sæson 5 har premiere den 5. oktober.
Skriv kommentar