Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Omerta 6/12

Omerta 6/12

20/08/2022 | Flixfilm

Omerta 6/12 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sikkerhedsofficeren Max Tanner leder en risikabel gidselforhandling og må tage svære beslutninger for at redde menneskeliv og beskytte Europas fremtid.

Omerta 6/12 havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Omerta 6/12 på YouTube.Se Omerta 6/12 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Omerta 6/12 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Omerta 6/12 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Omerta 6/12, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Omerta 6/12 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar