Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » OMG! Oh My Girl

OMG! Oh My Girl

16/02/2023 | Flixfilm

OMG! Oh My Girl på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den kejtede Guy bliver ved med at falde for den selvsikre June på det forkerte sted og det forkerte tidspunkt, og med årene får det ham til at tror, at skæbnen spiller dem et puds.Se OMG! Oh My Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

OMG! Oh My Girl havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til OMG! Oh My Girl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om OMG! Oh My Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at OMG! Oh My Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame OMG! Oh My Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til OMG! Oh My Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar