Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Omstridt Netflix-serie droppet efter to sæsoner

Omstridt Netflix-serie droppet efter to sæsoner

18/02/2020 | Flixfilm

Omstridt Netflix serie droppet efter to sæsonerNetflix har meddelt deres medlemmer, at serien ‘Insatiable’ er blevet lukket og slukket efter to sæsoner.

Det bekræfter skuespilleren Alyssa Milano på sociale medier.

‘Insatiable’ blevet beskrevet som værende en mørk og forskruet hævn-komedieserie hvor Patty (Debby Ryan) i årevis blevet mobbet, ignoreret og undervurderet af dem omkring hende på grund af hendes vægt.

Men da hun pludseligt er blevet tynd efter at have været på en flydende diæt i tre måneder, er Patty ude efter hævn, og det skal gå ud over alle dem, der nogensinde har fået hende til at have det dårligt med sig selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Aflysningen sker lidt over tre måneder efter at anden sæson havde premiere på Netflix.

Første sæson af ‘Insatiable’ landede på Netflix Danmark i 2018 og skabte allerede inden premieren opmærksomhed – primært i USA – for seriens skildring af tykke teenagere, herunder ‘fat shaming’. Hele 100.000 mennesker skrev under på en underskriftsindsamling om at lukke serien.

LÆS OGSÅ   'Dahmer'-succes afføder to nye 'Monster'-serier

‘Insatiable’ er skabt af Lauren Gussis, som har været med til at lave utallige afsnit af den morderiske krimiserie ‘Dexter’, som blev vist på tv fra 2006-2013 over 8 sæsoner.

Serien kan naturligvis fortsat streames selvom at den er blevet aflyst, men man skal som nævnt ikke forvente at der kommer flere episoder.

Det er ikke den eneste serie som Netflix har droppet på det seneste. I sidste måned gik det udover musical-komedie ‘Soundtrack‘ og skøjtedramaet ‘Spinning Out‘.

Se ‘Insatiable‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar