Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

On Air

02/05/2022 | Flixfilm

On Air på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Pierre Pinaud
Skuespillere: Karin Viard, Nicolas Duvauchelle, Nadia Barentin
Spilletid: 89 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Direktøren på en privat radiostation i Burundi sætter livet på spil for at afsløre sandheden og beskytte pressefriheden i denne inspirerede dokumentar.Se On Air på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

On Air havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On Air på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om On Air ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On Air stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On Air, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On Air er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar