Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On Becoming a God in Central Florida

On Becoming a God in Central Florida

01/11/2021 | Flixfilm

Se On Becoming a God in Central Florida på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kirsten Dunst, Théodore Pellerin, Mel Rodriguez
Spilletid: 46 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den frygtløse Krystal Stubbs er medarbejder i et vandland og arbejder sig til tops i FAM, et kultagtigt og profitabelt pyramidespil, der engang ruinerede hendes familie.

On Becoming a God in Central Florida (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On Becoming a God in Central Florida på YouTube.Se On Becoming a God in Central Florida på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om On Becoming a God in Central Florida (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On Becoming a God in Central Florida (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On Becoming a God in Central Florida, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On Becoming a God in Central Florida er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar