Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On Chesil Beach

On Chesil Beach

01/03/2020 | Flixfilm

On Chesil Beach på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktion: Dominic Cooke
Skuespillere: Billy Howle, Saoirse Ronan, Andy Burse
Spilletid: 110 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Det unge par Florence og Edward bliver gift og glæder sig til 60'ernes frihed. Men klasseforskelle og sociale krav truer alt.

On Chesil Beach (Den dag på stranden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On Chesil Beach på YouTube.Se On Chesil Beach på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om On Chesil Beach (Den dag på stranden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On Chesil Beach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On Chesil Beach, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On Chesil Beach (Den dag på stranden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar