Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On Chesil Beach

On Chesil Beach

01/03/2020 | Flixfilm

Se On Chesil Beach på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Dominic Cooke
Skuespillere: Billy Howle, Saoirse Ronan, Andy Burse, Rasmus Hardiker
Spilletid: 110 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Det unge par Florence og Edward bliver gift og glæder sig til 60'ernes frihed. Men klasseforskelle og sociale krav truer alt.Se On Chesil Beach på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


On Chesil Beach (Den dag på stranden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om On Chesil Beach (Den dag på stranden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til On Chesil Beach:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til On Chesil Beach (Den dag på stranden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On Chesil Beach stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar