Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On fait comme on a dit

On fait comme on a dit

10/06/2021 | Flixfilm

Se On fait comme on a dit på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Philippe Bérenger
Skuespillere: Gad Elmaleh, Atmen Kelif, Yvan Le Bolloc'h
Spilletid: 80 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Fire venner planlægger at røve deres første bank sammen, men intet går efter planen, og deres egen uduelighed gør kun det hele værre.

On fait comme on a dit havde premiere på Netflix Danmark den 10. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se On fait comme on a dit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om On fait comme on a dit ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On fait comme on a dit stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On fait comme on a dit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On fait comme on a dit er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar