Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘On My Block’-spin-off droppes efter en sæson

‘On My Block’-spin-off droppes efter en sæson

13/04/2023 | Flixfilm

I begyndelsen af februar havde Netflix premiere på første sæson af coming-of-age-serien ‘Freeridge’ og streamingtjenesten kan nu bekræfte, at det slutter med første sæson.

‘Freeridge’, som er en spin-off på hitserien ‘On My Block‘ er nemlig blevet lukket.

Det bekræfter streamingtjenesten i en meddelelse.

I ‘Freeridge’ forsøger fire teenagere – søstrene Gloria (Keyla Monterroso Mejia) og Ines (Bryana Salaz) samt deres venner Demi (Ciara Riley Wilson) og Cameron (Tenzing Norgay Trainor) – at ophæve en forbandelse, efter at en mystisk gammel æske tilsyneladende har bragt uheld – med mere – ind i deres liv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien kunne dog ikke tiltrække et stort nok publikum, og dette var selvom at stjernerne Paula Garcés som Geny Martinez, Eric Gutierrez som Ruben Martinez, Eme Ikwuakor som Dwayne Turner og Raushanah Simmons som Fran Turner – alle fra den originale serie ‘On My Block’, også medvirkede i ‘Freeridge’.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 20 – 2024)

Aflysningen kommer dog ikke som den store overraskelse, da ‘Freeridge’ kun formåede at komme ind på top 10 i mindre end 20 lande. I Danmark fik serien end ikke få en plads på hitlisten.

Til trods for at serien nu er lukket, kan man naturligvis stadig streame ‘Freeridge’ på Netflix og i mange år frem. Det samme glæder naturligvis moderserien ‘On My Block’, som der findes i alt fire sæsoner af.

Se ‘Freeridge‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar