Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On My Block

On My Block

29/03/2019 | 2 kommentarer

Se On My Block på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Resumé: I et hårdt kvarter i storbyen Los Angeles kommer et livslangt venskab mellem fire kloge, sjove og kvikke teenagere på prøve, da de starter i high school.


Se On My Block på Netflix

Anmeldelse: On My Block

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


On My Block (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om On My Block (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til On My Block herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til On My Block er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On My Block (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til On My Block

  1. caroline - kl. 15:28, 29-03-2018:

    seriøst jeg så traileren af den og tænkte ja hvorfor ik, da jeg havde set det føste afsnit blev jeg helt besat så hele sæson 1 på en dag den er så sygt sjov samtidig med der er drama jeg elsker den seriøst håber snart sæson 2 kommer

  2. ? - kl. 18:54, 10-02-2019:

    Hvornår kommer sæson 2 ud af on my block??

    Skriv kommentar