Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On My Block

On My Block

16/03/2018 | 1 kommentar

Se On My Block på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jessica Marie Garcia, Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.1

Resumé: I et hårdt kvarter i storbyen Los Angeles kommer et livslangt venskab mellem fire kloge, sjove og kvikke teenagere på prøve, da de starter i high school.


Se On My Block på Netflix

Anmeldelse: On My Block

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


On My Block (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om On My Block (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til On My Block herunder:Fra premieredatoen (16. marts, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til On My Block er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at On My Block (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til On My Block

  1. caroline - kl. 15:28, 29-03-2018:

    seriøst jeg så traileren af den og tænkte ja hvorfor ik, da jeg havde set det føste afsnit blev jeg helt besat så hele sæson 1 på en dag den er så sygt sjov samtidig med der er drama jeg elsker den seriøst håber snart sæson 2 kommer

    Skriv kommentar


Telmore