Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On My Skin

On My Skin

12/09/2018 | Flixfilm

Se On My Skin på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Short
Instruktør: Amy Andre
Skuespillere: Logan Gutierrez-Mock
Spilletid: 8 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Stefano Cucchi bliver arresteret i Rom for en narkoforseelse og oplever en rædselsfuld uge i fængsel, som ændrer hans familie for evigt. Baseret på en sand historie.


Se On My Skin på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOn My Skin havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om On My Skin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til On My Skin herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til On My Skin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On My Skin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar