Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On n’est pas sorti de l’auberge

On n’est pas sorti de l’auberge

04/03/2022 | Flixfilm

On n’est pas sorti de l’auberge på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et ægtepar er ved at sælge deres kro og ansætter en skuespiller for at imponere en mulig køber. Det kan vel umuligt gå galt?

On n’est pas sorti de l’auberge havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On n’est pas sorti de l’auberge på YouTube.Se On n’est pas sorti de l’auberge på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om On n’est pas sorti de l’auberge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On n’est pas sorti de l’auberge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On n’est pas sorti de l’auberge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On n’est pas sorti de l’auberge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar