Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On se calme et on boit frais à Saint-Tropez

On se calme et on boit frais à Saint-Tropez

16/03/2022 | Flixfilm

On se calme et on boit frais à Saint-Tropez på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En teenager lyver for sine forældre og tager på sommerferie i Sydfrankrig, men hun finder hurtigt ud af, at de heller ikke var helt ærlige med, hvor de selv skulle hen.

On se calme et on boit frais à Saint-Tropez havde premiere på Netflix Danmark den 16. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On se calme et on boit frais à Saint-Tropez på YouTube.Se On se calme et on boit frais à Saint-Tropez på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om On se calme et on boit frais à Saint-Tropez ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On se calme et on boit frais à Saint-Tropez stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On se calme et on boit frais à Saint-Tropez, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On se calme et on boit frais à Saint-Tropez er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar