Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Basis of Sex

On the Basis of Sex

01/01/2021 | Flixfilm

On the Basis of Sex på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Mimi Leder
Skuespillere: Felicity Jones, Armie Hammer, Justin Theroux
Spilletid: 120 min
Land: United States, China, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Den banebrydende unge Ruth Bader Ginsburg påtager sig en sag om kønsdiskrimination i et forsøg på at gøre op med status quo.Se On the Basis of Sex på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

On the Basis of Sex havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On the Basis of Sex på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om On the Basis of Sex ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Basis of Sex stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On the Basis of Sex, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On the Basis of Sex er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar