Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Buses

On the Buses

04/11/2021 | Flixfilm

On the Buses på Netflix

Produktionsår: 1969–1973
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anna Karen, Bob Grant, Stephen Lewis
Spilletid: 30 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Den sexistiske buschauffør Stan og hans sjofle ven Jack er utilfredse med beslutningen om at ansætte kvinder, så duoen chikanerer og underminerer de nye kolleger.

On the Buses havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On the Buses på YouTube.Se On the Buses på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om On the Buses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Buses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On the Buses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On the Buses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar