Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Real

On the Real

21/02/2020 | Flixfilm

On the Real på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe realitystjerner lader sig opsluge af deres nye berømmelse, mens de kæmper med krav fra en irriterende tv-chef og deres almindelige liv.

On the Real (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On the Real på YouTube.Se On the Real på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om On the Real (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Real (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On the Real, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On the Real er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar