Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Real

On the Real

21/02/2020 | Flixfilm

Se On the Real på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gruppe realitystjerner lader sig opsluge af deres nye berømmelse, mens de kæmper med krav fra en irriterende tv-chef og deres almindelige liv.


Se On the Real på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOn the Real (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om On the Real (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til On the Real herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til On the Real er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Real (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar