Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Riviera

On the Riviera

15/09/2019 | Flixfilm

Se On the Riviera på Netflix

Indspilningsår: 1951
Genre: Comedy, Musical
Instruktør: Walter Lang
Skuespillere: Danny Kaye, Gene Tierney, Corinne Calvet, Marcel Dalio
Spilletid: 89 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Danny Kaye spiller både den franske forretningsmand og skørtejæger Henri Duran og entertaineren Jack Martin, der laver en perfekt parodi på Duran, i denne sjove musical.

On the Riviera havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se On the Riviera på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om On the Riviera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Riviera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On the Riviera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On the Riviera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar