Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska

On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska

29/08/2022 | Flixfilm

On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter ekspeditioner til Karakorum og Kaukasus, tager en fotograf og hans team til Alaska på deres fortsatte mission for at studere virkningerne af global opvarmning.

On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska på YouTube.Se On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On the Trails of Glaciers: Mission to Alaska er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar