Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus

On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus

05/09/2022 | Flixfilm

On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En fotograf besøger den georgiske del af Kaukasus sammen med et hold eksperter for at undersøge, hvilken effekt klimaforandringerne har på verdens største gletsjere.

On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus havde premiere på Netflix Danmark den 5. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus på YouTube.Se On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On the Trails of Glaciers: Mission to Caucasus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar