Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Verge

On the Verge

07/09/2021 | Flixfilm

Se On the Verge på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Julie Delpy, Elisabeth Shue, Sarah Jones
Spilletid: N/A
Land: France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Fire kvinder – en kok, en enlig mor, en arving og en jobsøgende – fokuserer på deres kærlighed og arbejde med et pift af midtvejskriser i Los Angeles inden pandemien.

On the Verge (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til On the Verge på YouTube.Se On the Verge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om On the Verge (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Verge (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame On the Verge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til On the Verge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar