Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » On the Waterfront

On the Waterfront

17/02/2016 | Flixfilm

Se On the Waterfront på Netflix

Indspilningsår: 1954
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Elia Kazan
Skuespillere: Marlon Brando, Karl Malden, Lee J. Cobb, Rod Steiger
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: En forhenværende bokser er splittet mellem loyalitet og sin sans for retfærdighed, da han står over for sin kriminelle chef.


Se On the Waterfront på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOn the Waterfront havde premiere på Netflix Danmark den 17. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om On the Waterfront ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til On the Waterfront herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til On the Waterfront er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at On the Waterfront stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar