Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Onboard the Transcontinental Race

Onboard the Transcontinental Race

11/09/2022 | Flixfilm

Onboard the Transcontinental Race på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Antonin Michaud Soret
Skuespillere: Matthieu Lifschitz
Spilletid: 54 min
Land: France
Sprog: French, English, Spanish, Chinese
IMDb-karakter: 9.5

Handling: Følg deltagerne, når de kører 18 barske timer om dagen gennem bjergtagende landskaber uden komfort og søvn i den ultimative udholdenhedstest.

Onboard the Transcontinental Race havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Onboard the Transcontinental Race på YouTube.Se Onboard the Transcontinental Race på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Onboard the Transcontinental Race ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Onboard the Transcontinental Race stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Onboard the Transcontinental Race, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Onboard the Transcontinental Race er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar