Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Once Upon a Crime

Once Upon a Crime

14/09/2023 | Flixfilm

Once Upon a Crime på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Adventure, Comedy, Crime
Instruktion: Yûichi Fukuda
Skuespillere: Kanna Hashimoto, Yûko Araki, Takanori Iwata
Spilletid: 105 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da hun er til det kongelige bal med Askepot, lander Rødhætte midt i et mysterium. Kan hun løse gåden, inden klokken slår midnat?Se Once Upon a Crime på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Once Upon a Crime havde premiere på Netflix Danmark den 14. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Once Upon a Crime på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Crime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Crime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Crime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Crime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar