Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Holiday

Once Upon a Holiday

11/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Once Upon a Holiday på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance
Instruktør: James Head
Skuespillere: Briana Evigan, Paul Campbell, Greg Evigan, Jacqueline Samuda
Spilletid: 84 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En prinsesse flygter fra sine royale pligter under et julebesøg i en storby. Der møder hun en sød mand, som viser hende glæden ved et almindeligt liv.


Se Once Upon a Holiday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Once Upon a Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Once Upon a Holiday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Once Upon a Holiday er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar