Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Holiday

Once Upon a Holiday

11/11/2016 | Flixfilm

Se Once Upon a Holiday på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: James Head
Skuespillere: Briana Evigan, Paul Campbell, Greg Evigan, Jacqueline Samuda
Spilletid: 84 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En prinsesse flygter fra sine royale pligter under et julebesøg i en storby. Der møder hun en sød mand, som viser hende glæden ved et almindeligt liv.

Once Upon a Holiday havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Once Upon a Holiday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Holiday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Holiday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Holiday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Holiday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar