Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Small Town

Once Upon a Small Town

17/10/2022 | Flixfilm

Once Upon a Small Town på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Soo-Young Park, Young Woo Chu, Baek Sung-Chul
Spilletid: 42S min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Mod sit ønske flytter en dyrlæge fra storbyen til et job på landet, hvor han møder en lokal kvindelig politibetjent fra byen med en sød hemmelighed.Se Once Upon a Small Town på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Once Upon a Small Town (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 17. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Once Upon a Small Town på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Small Town (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Small Town (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Small Town, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Small Town er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar