Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in America

Once Upon a Time in America

27/01/2016 | Flixfilm

Se Once Upon a Time in America på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Sergio Leone
Skuespillere: Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern, Treat Williams
Spilletid: 229 min
Land: USA, Italy
Sprog: English, Italian, French
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Sergio Leones episke mesterværk følger en gruppe jødiske gangstere på deres vej op gennem hierarkiet inden for organiseret kriminalitet i 1920'ernes New York.


Se Once Upon a Time in America på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOnce Upon a Time in America havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Once Upon a Time in America herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Once Upon a Time in America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar