Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in America

Once Upon a Time in America

01/09/2021 | Flixfilm

Once Upon a Time in America på Netflix

Produktionsår: 1984
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Sergio Leone
Skuespillere: Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern
Spilletid: 229 min
Land: Italy, United States
Sprog: English, Italian, French, Yiddish, Hebrew
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Sergio Leones episke mesterværk følger en gruppe jødiske gangstere på deres vej op gennem hierarkiet inden for organiseret kriminalitet i 1920'ernes New York.

Once Upon a Time in America havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Once Upon a Time in America på YouTube.Se Once Upon a Time in America på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in America ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in America stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Time in America, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Time in America er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar