Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time… In Hollywood

Once Upon a Time… In Hollywood

27/05/2021 | Flixfilm

Once Upon a Time… In Hollywood på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Quentin Tarantino
Skuespillere: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie
Spilletid: 161 min
Land: United States, United Kingdom, China
Sprog: English, Italian, Spanish, German
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Året er 1969. En tv-skuespiller og hans stuntmand overvejer deres næste skridt i et Los Angeles under stor forandring, da miljøets hotteste par flytter ind i nabohuset.

Once Upon a Time… In Hollywood havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Once Upon a Time… In Hollywood på YouTube.Se Once Upon a Time… In Hollywood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time… In Hollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time… In Hollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Time… In Hollywood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Time… In Hollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar