Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon A Time In Lingjian Mountain

Once Upon A Time In Lingjian Mountain

23/11/2019 | Flixfilm

Se Once Upon A Time In Lingjian Mountain på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens de ni kontinenter er i krise, slutter en ung discipel sig til Spirit Blade-sekten og bliver lærling til en temperamentsfuld og vis kvinde.Se Once Upon A Time In Lingjian Mountain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Once Upon A Time In Lingjian Mountain (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Once Upon A Time In Lingjian Mountain (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Once Upon A Time In Lingjian Mountain:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Once Upon A Time In Lingjian Mountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon A Time In Lingjian Mountain (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Once Upon A Time In Lingjian Mountain

  1. Marianne - kl. 12:56, 17-03-2020:

    Super god serie. Håber virkelig på sæson 2. #wuxia #bromance #kostumer

    Skriv kommentar