Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon A Time In Lingjian Mountain

Once Upon A Time In Lingjian Mountain

23/11/2019 | Flixfilm

Once Upon A Time In Lingjian Mountain på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Mens de ni kontinenter er i krise, slutter en ung discipel sig til Spirit Blade-sekten og bliver lærling til en temperamentsfuld og vis kvinde.

Once Upon A Time In Lingjian Mountain (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 23. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Once Upon A Time In Lingjian Mountain på YouTube.Se Once Upon A Time In Lingjian Mountain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Once Upon A Time In Lingjian Mountain (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon A Time In Lingjian Mountain (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon A Time In Lingjian Mountain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon A Time In Lingjian Mountain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til Once Upon A Time In Lingjian Mountain

  1. Marianne - kl. 12:56, 17-03-2020:

    Super god serie. Håber virkelig på sæson 2. #wuxia #bromance #kostumer

Skriv kommentar