Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in London

Once Upon a Time in London

15/04/2020 | Flixfilm

Se Once Upon a Time in London på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime
Instruktør: Simon Rumley
Skuespillere: Terry Stone, Andy Beckwith, Josh Myers, Christopher Dunne
Spilletid: 111 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I 1930'erne fandt den organiserede kriminalitet vej til London under ledelse af to legendariske gangstere, hvis tredive år lange herredømme gav genklang længe efter.

Once Upon a Time in London havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Once Upon a Time in London på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Time in London, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Time in London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar