Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in London

Once Upon a Time in London

15/04/2020 | Flixfilm

Once Upon a Time in London på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, History
Instruktion: Simon Rumley
Skuespillere: Terry Stone, Andy Beckwith, Josh Myers
Spilletid: 111 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I 1930'erne fandt den organiserede kriminalitet vej til London under ledelse af to legendariske gangstere, hvis tredive år lange herredømme gav genklang længe efter.

Once Upon a Time in London havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Once Upon a Time in London på YouTube.Se Once Upon a Time in London på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in London ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in London stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Time in London, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Time in London er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar