Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in Mexico

Once Upon a Time in Mexico

21/01/2015 | Ingen kommentarer

Se Once Upon a Time in Mexico på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Robert Rodriguez
Skuespillere: Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp, Mickey Rourke
Spilletid: 102 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: I sidste kapitel af denne trilogi rekrutterer CIA morderen El Mariachi til at ordne en korrupt general med forbindelse til en magtfuld narkobaron.


Se Once Upon a Time in Mexico på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Once Upon a Time in Mexico havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in Mexico ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Once Upon a Time in Mexico herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Once Upon a Time in Mexico er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in Mexico stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar