Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in Mexico

Once Upon a Time in Mexico

21/01/2015 | Flixfilm

Se Once Upon a Time in Mexico på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Robert Rodriguez
Skuespillere: Antonio Banderas, Salma Hayek, Johnny Depp
Spilletid: 102 min
Land: United States, Mexico
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I sidste kapitel af denne trilogi rekrutterer CIA morderen El Mariachi til at ordne en korrupt general med forbindelse til en magtfuld narkobaron.

Once Upon a Time in Mexico havde premiere på Netflix Danmark den 21. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Once Upon a Time in Mexico på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in Mexico ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in Mexico stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Time in Mexico, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Time in Mexico er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar