Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in Phuket

Once Upon a Time in Phuket

02/02/2016 | Flixfilm

Se Once Upon a Time in Phuket på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sven vil gerne være forfatter. Han keder sig i Sverige og rejser derfor til Thailand, hvor to meget forskellige kvinder inspirerer og udfordrer ham på uventede måder.


Se Once Upon a Time in Phuket på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOnce Upon a Time in Phuket havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in Phuket ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Once Upon a Time in Phuket herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Once Upon a Time in Phuket er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in Phuket stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar