Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in the West

Once Upon a Time in the West

07/11/2019 | Flixfilm

Once Upon a Time in the West på Netflix

Produktionsår: 1968
Genre: Western
Instruktion: Sergio Leone
Skuespillere: Henry Fonda, Charles Bronson, Claudia Cardinale
Spilletid: 165 min
Land: Italy, United States
Sprog: Italian, English, Spanish
IMDb-karakter: 8.5

Handling: I denne spaghettiwestern hyres en hård revolvermand af en jernbanemagnat til at dræbe enhver, der står i vejen for hans transamarikanske projekt.

Once Upon a Time in the West havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Once Upon a Time in the West på YouTube.Se Once Upon a Time in the West på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in the West ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in the West stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Once Upon a Time in the West, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Once Upon a Time in the West er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar