Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in the West

Once Upon a Time in the West

07/11/2019

Se Once Upon a Time in the West på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Western
Instruktør: Sergio Leone
Skuespillere: Claudia Cardinale, Henry Fonda, Jason Robards, Charles Bronson
Spilletid: 165 min
Land: Italy, USA
Sprog: Italian, Spanish
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: I denne spaghettiwestern hyres en hård revolvermand af en jernbanemagnat til at dræbe enhver, der står i vejen for hans transamarikanske projekt.


Se Once Upon a Time in the West på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Once Upon a Time in the West havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in the West ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Once Upon a Time in the West herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Once Upon a Time in the West er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in the West stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar