Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Once Upon a Time in the West

Once Upon a Time in the West

07/11/2019 | Flixfilm

Se Once Upon a Time in the West på Netflix

Indspilningsår: 1968
Genre: Western
Instruktør: Sergio Leone
Skuespillere: Claudia Cardinale, Henry Fonda, Jason Robards, Charles Bronson
Spilletid: 165 min
Land: Italy, USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 8.5

Handling: I denne spaghettiwestern hyres en hård revolvermand af en jernbanemagnat til at dræbe enhver, der står i vejen for hans transamarikanske projekt.Se Once Upon a Time in the West på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Once Upon a Time in the West havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Once Upon a Time in the West ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Once Upon a Time in the West:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Once Upon a Time in the West er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Once Upon a Time in the West stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar