Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ond Tro

20/12/2014 | Flixfilm

Se Ond Tro på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da emigranten Monia findet et offer for "bajonetmorderen", inspireres hun med en blanding af rædsel og fascination til at blive amatørdetektiv.


Se Ond Tro på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOnd Tro havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ond Tro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ond Tro herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ond Tro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ond Tro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar