Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ond Tro

20/12/2014 | Flixfilm

Ond Tro på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da emigranten Monia findet et offer for "bajonetmorderen", inspireres hun med en blanding af rædsel og fascination til at blive amatørdetektiv.

Ond Tro havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ond Tro på YouTube.Se Ond Tro på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Ond Tro ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ond Tro stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ond Tro, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ond Tro er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar