Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Onde tanker

Onde tanker

14/05/2023 | Flixfilm

Onde tanker på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en anerkendt advokat finder en fremmed i sit hjem, bliver han besat af tanken om, at hans hustru har en affære.Se Onde tanker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Onde tanker havde premiere på Netflix Danmark den 14. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Onde tanker på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Onde tanker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Onde tanker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Onde tanker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Onde tanker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar