Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ondskabens Hotel

Ondskabens Hotel

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Ondskabens Hotel på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Jack Torrance er på vanviddets rand – terroriserer sin kone og lille søn – efter at have boet på et øde og uhyggelige hotel uden for sæsonen.


Se Ondskabens Hotel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ondskabens Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ondskabens Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ondskabens Hotel herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ondskabens Hotel er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ondskabens Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar