Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ondskabens Hotel

Ondskabens Hotel

01/12/2013 | Flixfilm

Se Ondskabens Hotel på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Jack Torrance er på vanviddets rand – terroriserer sin kone og lille søn – efter at have boet på et øde og uhyggelige hotel uden for sæsonen.


Se Ondskabens Hotel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOndskabens Hotel havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ondskabens Hotel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ondskabens Hotel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ondskabens Hotel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ondskabens Hotel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar