Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Chance

One Chance

01/01/2017 | Flixfilm

Se One Chance på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Biography, Comedy, Drama, Music
Instruktør: David Frankel
Skuespillere: James Corden, Alexandra Roach, Julie Walters, Colm Meaney
Spilletid: 103 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Denne film fortæller historien om fænomenet Paul Potts, som gik fra at være butiksassistent til verdensstjerne efter at have sunget i det britiske svar på X-faktor.


Se One Chance på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Chance havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Chance ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Chance herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Chance er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Chance stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar