Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Crazy Summer

One Crazy Summer

25/03/2015 | Flixfilm

One Crazy Summer på Netflix

Produktionsår: 1986
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Savage Steve Holland
Skuespillere: John Cusack, Demi Moore, Linda Warren
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: I sin søgen efter inspiration tager en håbefuld tegneserietegner til Nantucket, hvor han gør en smuk musiker til sin muse.

One Crazy Summer havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Crazy Summer på YouTube.Se One Crazy Summer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om One Crazy Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Crazy Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Crazy Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Crazy Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar