Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Crazy Summer

One Crazy Summer

25/03/2015 | Flixfilm

Se One Crazy Summer på Netflix

Indspilningsår: 1986
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Savage Steve Holland
Skuespillere: John Cusack, Linda Warren, Joel Murray, Grenville Cuyler
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: I sin søgen efter inspiration tager en håbefuld tegneserietegner til Nantucket, hvor han gør en smuk musiker til sin muse.


Se One Crazy Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Crazy Summer havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Crazy Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Crazy Summer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Crazy Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Crazy Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar