Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Day at a Time

One Day at a Time

08/02/2019 | Ingen kommentarer

Se One Day at a Time på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez, Marcel Ruiz
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: I denne nyfortolkning af tv-klassikeren følger vi en nyskilt latina-mor, som opfostrer sine to børn med "hjælp" fra sin mere traditionelle mor.


Se One Day at a Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


One Day at a Time (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Day at a Time (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Day at a Time herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Day at a Time er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Day at a Time (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar