Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Day at a Time

One Day at a Time

08/02/2019 | Flixfilm

One Day at a Time på Netflix

Produktionsår: 2017–2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Handling: I denne nyfortolkning af tv-klassikeren følger vi en nyskilt latina-mor, som opfostrer sine to børn med "hjælp" fra sin mere traditionelle mor.Se One Day at a Time på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

One Day at a Time (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Day at a Time på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om One Day at a Time (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Day at a Time (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Day at a Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Day at a Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar