Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Day at a Time

One Day at a Time

08/02/2019 | Flixfilm

Se One Day at a Time på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez, Marcel Ruiz
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: I denne nyfortolkning af tv-klassikeren følger vi en nyskilt latina-mor, som opfostrer sine to børn med "hjælp" fra sin mere traditionelle mor.


Se One Day at a Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Day at a Time (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 8. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Day at a Time (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Day at a Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Day at a Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Day at a Time (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar