Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Day on Earth

One Day on Earth

01/04/2014 | Flixfilm

Se One Day on Earth på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary
Instruktør: Kyle Ruddick
Skuespillere: Vincent Miedema
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English, Albanian, Japanese, Arabic, Hindi, Greek, Cantonese, French, German, Mandarin, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Med registrering af livets begivenheder over hele jorden i løbet af en enkelt dag forsøger denne dokumentar at besvare spørgsmålet "Hvem er vi?".


Se One Day on Earth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


One Day on Earth havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Day on Earth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til One Day on Earth:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Day on Earth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Day on Earth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar