Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

One Day

01/05/2015 | Flixfilm

Se One Day på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Lone Scherfig
Skuespillere: Anne Hathaway, Jim Sturgess, Tom Mison, Jodie Whittaker
Spilletid: 107 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Efter en kort romance på college skilles Emma og Dexters veje, men de mødes samme dag hvert år for at sammenligne deres liv og kærlighed.


Se One Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Day havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar