Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Direction: This Is Us

One Direction: This Is Us

01/12/2020 | Flixfilm

Se One Direction: This Is Us på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Morgan Spurlock
Skuespillere: Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Den prisbelønnede dokumentarfilmskaber Morgan Spurlock giver os et indblik i boybandfænomenet One Direction i denne kombination af en koncertfilm og et backstagepas.

One Direction: This Is Us havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se One Direction: This Is Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Direction: This Is Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Direction: This Is Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Direction: This Is Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Direction: This Is Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar