Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Direction: This Is Us

One Direction: This Is Us

01/12/2020 | Flixfilm

One Direction: This Is Us på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Morgan Spurlock
Skuespillere: Liam Payne, Harry Styles, Zayn Malik
Spilletid: 92 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Den prisbelønnede dokumentarfilmskaber Morgan Spurlock giver os et indblik i boybandfænomenet One Direction i denne kombination af en koncertfilm og et backstagepas.

One Direction: This Is Us havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Direction: This Is Us på YouTube.Se One Direction: This Is Us på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Direction: This Is Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Direction: This Is Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Direction: This Is Us, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Direction: This Is Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar