Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One for the Money

One for the Money

25/11/2016 | Flixfilm

Se One for the Money på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Comedy, Crime, Romance, Thriller
Instruktør: Julie Anne Robinson
Skuespillere: Katherine Heigl, Jason O'Mara, Daniel Sunjata, John Leguizamo
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En fraskilt, arbejdsløs kvinde bliver dusørjæger for at få det hele til at løbe rundt, og hendes første store sag involverer en tidligere gymnasiekæreste.


Se One for the Money på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne for the Money havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One for the Money ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One for the Money herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One for the Money er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One for the Money stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar