Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Hour Photo

One Hour Photo

15/10/2014 | Flixfilm

Se One Hour Photo på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Mark Romanek
Skuespillere: Robin Williams, Connie Nielsen, Michael Vartan
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En ansat i en fotobutik fascineres af en tilsyneladende perfekt forstadsfamilie, men da parrets ægteskab begynder at smuldre, tager han sagen i sin egen hånd.

One Hour Photo havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se One Hour Photo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Hour Photo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Hour Photo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Hour Photo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Hour Photo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar