Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Hour Photo

One Hour Photo

15/10/2014 | Flixfilm

Se One Hour Photo på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Mark Romanek
Skuespillere: Robin Williams, Connie Nielsen, Michael Vartan, Dylan Smith
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En ansat i en fotobutik fascineres af en tilsyneladende perfekt forstadsfamilie, men da parrets ægteskab begynder at smuldre, tager han sagen i sin egen hånd.


Se One Hour Photo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Hour Photo havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Hour Photo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Hour Photo herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Hour Photo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Hour Photo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar