Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One in a Billion

One in a Billion

18/12/2016 | Flixfilm

One in a Billion på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktion: Roman Gackowski
Skuespillere: Dan Barto, Balbir Singh Bhamara, Satnam Singh Bhamara
Spilletid: 69 min
Land: United States
Sprog: English, Punjabi
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Tag med på Satnam Singh Bhamaras rejse, mens han arbejder på at opfylde sin drøm om at blive den første indiskfødte spiller, der udtages til NBA.

One in a Billion havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One in a Billion på YouTube.Se One in a Billion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om One in a Billion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One in a Billion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One in a Billion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One in a Billion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar