Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One in a Billion

One in a Billion

18/12/2016 | Ingen kommentarer

Se One in a Billion på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Roman Gackowski
Skuespillere: Dan Barto, Balbir Singh Bhamara, Satnam Singh Bhamara, Larry Bird
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English, Punjabi
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Tag med på Satnam Singh Bhamaras rejse, mens han arbejder på at opfylde sin drøm om at blive den første indiskfødte spiller, der udtages til NBA.


Se One in a Billion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


One in a Billion havde premiere på Netflix Danmark den 18. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One in a Billion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One in a Billion herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One in a Billion er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One in a Billion stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar