Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Kine Day

One Kine Day

08/11/2013 | Flixfilm

Se One Kine Day på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Chuck Mitsui
Skuespillere: Ryan Greer, Christa B. Allen, Julia Nickson, Steve Parker
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Teenageren Ralstos liv tager en drejning på 180 grader, da han får at vide, at hans kæreste er gravid, og bliver fyret fra sit job.


Se One Kine Day på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Kine Day havde premiere på Netflix Danmark den 8. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Kine Day ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Kine Day herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Kine Day er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Kine Day stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar