Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Missed Call 2

One Missed Call 2

01/01/2015

Se One Missed Call 2 på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Renpei Tsukamoto
Skuespillere: Mimura, Hisashi Yoshizawa, Renji Ishibashi, Haruko Wanibuchi
Spilletid: 105 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, Mandarin
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Denne efterfølger fortsætter det nu legendariske koncept: Mobiltelefonen ringer, du tager den, og hører din egen grusomme død. Men forbandelsen er nu endnu stærkere.


Se One Missed Call 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


One Missed Call 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om One Missed Call 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Missed Call 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Missed Call 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Missed Call 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar