Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Missed Call 2

One Missed Call 2

01/01/2015 | Flixfilm

One Missed Call 2 på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Horror, Mystery
Instruktion: Renpei Tsukamoto
Skuespillere: Rie Mimura, Hisashi Yoshizawa, Renji Ishibashi
Spilletid: 105 min
Land: Japan
Sprog: Japanese, Mandarin
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Denne efterfølger fortsætter det nu legendariske koncept: Mobiltelefonen ringer, du tager den, og hører din egen grusomme død. Men forbandelsen er nu endnu stærkere.

One Missed Call 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One Missed Call 2 på YouTube.Se One Missed Call 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Missed Call 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Missed Call 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Missed Call 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Missed Call 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar