Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Missed Call

One Missed Call

01/12/2014 | Flixfilm

Se One Missed Call på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: Eric Valette
Skuespillere: Shannyn Sossamon, Edward Burns, Ana Claudia Talancón, Ray Wise
Spilletid: 87 min
Land: USA, Japan, Germany, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: Besatte mobiltelefoner forudser deres ejeres død. En efter en modtager Yumis venner opkald fra dem selv fra fremtiden.


Se One Missed Call på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne Missed Call havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One Missed Call ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One Missed Call herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One Missed Call er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Missed Call stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar