Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One More Time

One More Time

21/04/2023 | Flixfilm

One More Time på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Jonatan Etzler
Skuespillere: Hedda Stiernstedt, Miriam Ingrid, Vanna Rosenberg
Spilletid: 85 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 5.7

Handling: På sin 40-års fødselsdag fremsætter Amelia et skæbnesvangert ønske om at være 18 igen i 2002, men hun fortryder det hurtigt, da hun genoplever dagen igen og igen.



Se One More Time på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

One More Time havde premiere på Netflix Danmark den 21. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til One More Time på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om One More Time ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One More Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One More Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One More Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar