Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One More Time

One More Time

10/03/2017 | Flixfilm

Se One More Time på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Ashley Carter
Skuespillere: Rebecca Barker, Shaun Barker, Owen Bradley, Craig Bryson
Spilletid: 106 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.1

Handling: I dette fantasidrama følger vi forsangeren i et indieband, som udsættes for ufrivillige tidsrejser, og hans kæreste, som han må redde fra en ulykkelig skæbne.

One More Time (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se One More Time på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One More Time (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One More Time (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One More Time, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One More Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar