Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One More Time

One More Time

10/03/2017 | Flixfilm

Se One More Time på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Ashley Carter
Skuespillere: Rebecca Barker, Shaun Barker, Owen Bradley, Craig Bryson
Spilletid: 106 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.2

Beskrivelse: I dette fantasidrama følger vi forsangeren i et indieband, som udsættes for ufrivillige tidsrejser, og hans kæreste, som han må redde fra en ulykkelig skæbne.


Se One More Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkOne More Time (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One More Time (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One More Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One More Time er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One More Time (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar