Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One More Time

One More Time

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se One More Time på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Ashley Carter
Skuespillere: Rebecca Barker, Shaun Barker, Owen Bradley, Craig Bryson
Spilletid: 106 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.2

Resumé: I dette fantasidrama følger vi forsangeren i et indieband, som udsættes for ufrivillige tidsrejser, og hans kæreste, som han må redde fra en ulykkelig skæbne.


Se One More Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


One More Time (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om One More Time (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til One More Time herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til One More Time er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One More Time (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar