Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » One Night in Oslo

One Night in Oslo

01/10/2017 | Flixfilm

Se One Night in Oslo på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Eirik Svensson
Skuespillere: Samakab Omar, Mohammed Alghoul, Thea Sofie Loch Næss, Burhan Ahmed
Spilletid: 83 min
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Forholdet mellem bedste venner testes, når den ene falder for den andens ekskæreste, og det udløser jalousi og raseri.

One Night in Oslo havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se One Night in Oslo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om One Night in Oslo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at One Night in Oslo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame One Night in Oslo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til One Night in Oslo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar